Artikelen

Andere foto’s ….

Geschreven door Ronald Jan

Foto’s van Prins Claus, Prins Bernhard, Gerrit Jan en Albert Heijn uit het Hiernamaals. En een Buitenaardse ….

In 2005 (voor Nederland) en 2007 (Internationaal) hebben Harry Beckers en ondergetekende de documentaire ‘Staya Erusa’ gemaakt over bewustzijn en het leven na de dood.

Tussen 2004 en 2008 worden we vanuit de ‘werkgroep in het Hiernamaals’ regelmatig geïnspireerd om contact op te nemen met Robbert van den Broeke en te vragen of hij foto’s wil maken in ons bijzijn. We waren op de hoogte dat Robbert foto’s had gemaakt van overleden mensen (zie www.robbertvandenbroeke.nl).

Een aantal keren, in 2004 en 2006, wijst Robbert dit verzoek vriendelijk af, maar begin 2008 gaat hij dan toch akkoord. In dat jaar zijn we een aantal keren bij hem geweest om het een en ander vast te leggen. Later in 2011 nog 2 keer. De foto’s waren succesvol: er verscheen datgene wat wij er van hadden verwacht, waardoor we verder konden met ons project.

Zo verscheen dus al vrij snel Prinses Juliana (zie foto’s Juliana), maar ook Prins Claus (zie foto’s Claus) en Prins Bernhard (zie foto’s Bernhard). Tevens verschenen Buitenaardsen op de foto (zie foto’s ET). Tijdens de laatste afspraak in 2008 kwam ook nog mijn vader Gerrit Jan tevoorschijn (zie foto’s GJ). Als een soort cadeautje. Toen Harry en ik in 2011 weer terugkwamen, verscheen Oom Ab (Albert Heijn, zie foto’s Ab) op de foto, die net 3 weken daarvoor was overleden.

Ronald Jan Heijn

PS  Over hoe het stervenproces in z’n werk gaat, zie eventueel dit hoofdstuk uit documentaire ‘Staya Erusa, Find the Book of Knowledge’: Het Stervensproces

 

 

 

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

1 reactie

Reageren