Artikelen

De Kosmische Regen

Geschreven door Ronald Jan

Afgelopen vrijdagochtend rende ik door de duinen een bepaald parcours met aan het eind een prachtig duinmeer. Al snel begon het heel hard te regenen. Wat is het dan fijn als je helemaal nat ‘mag’ worden! Binnen de kortste keren was ik doorweekt.

Terwijl de regen nog steeds met bakken naar beneden komt, loop ik aan het einde van het parcours met kleren en al het duinmeer in. Wat een weelde, meteen het warme water in.

Als ik even later rustig in het water drijf, geniet ik van de harde druppels op mijn hoofd. Zo zou ik wel uren willen drijven. Helaas word ik al snel uit deze ‘droom’ ontwaakt door naderende onweersgeluiden.

Eenmaal uit het water werd ik betoverd door de aanblik van het dansende water van onvermoeibare druppels. Al die duizenden regendruppels komen in het meer, veren dan weer op om boven het wateroppervlak uit te komen.

Dit bijzondere schouwspel deed me aan iets denken.

De omhoog springende druppels lijken net mensen die worden geraakt en enthousiast opveren door de krachtige regen van kosmische energieën, alsof ze willen zeggen: ‘Ja, hier … eindelijk … we gaan het samen doen …we zijn er klaar voor!’

Meer dan ooit worden we bestookt met energieën die ons strijdbaar en gevoelig maken. En nog nooit zijn er zoveel mensen van Goede Wil. Als de signalen van de Grote Ommekeer herkend gaan worden, zal er een enorme creativiteit en vreugde vrijkomen, die zijn weerga niet kent!

Deze Waterman-tsunami gaat wonderen waarmaken, en meer. Heb vertrouwen.

Het Begint.

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

1 reactie

Reageren