Video's

Foto’s Prinses Juliana uit Hiernamaals

Geschreven door Ronald Jan

Op de eeuwenoude vraag ‘is er leven na de dood’ zou wel eens antwoord kunnen gaan komen. Foto’s van Prinses Juliana uit het Hiernamaals.

In het najaar van 2012 is een nieuwe fase aangebroken. Misschien wel de meest spannende tot nu toe! Op de eeuwenoude vraag ‘is er leven na de dood’ zou wel eens antwoord kunnen gaan komen. 

We gaan terug naar 20 maart 2004, de ochtend waarin Prinses Juliana overlijdt. Op dat moment werken wij (Harry Beckers en ondergetekende) al enkele jaren samen en zijn juist begonnen met een lezingcyclus over ‘leven na de dood’.

Nog diezelfde ochtend dat Juliana overlijdt, krijgen wij contact met haar. Gedurende tien dagen zal dit contact heel intensief blijven tot aan de bijzetting in de grafkelders in Delft. En hoewel we onmiddellijk beseffen dat dit een belangrijke gebeurtenis moet zijn, is de precieze bedoeling ervan nog niet duidelijk.

Ook niet voor Juliana, die ons o.a. vertelde dat haar overlijden nagenoeg verlopen was, zoals zij zich dit had voorgesteld. Liefdevol en erg gezellig. Haar vader en moeder – evenals zes ‘bekenden’ van haar – stonden als een soort ontvangstcomité haar op te wachten. Op een afstandje stonden nog zo’n 20 mensen. Voor Juliana waren dit onbekenden en na haar verzoek om weg te gaan verdwenen zij weer snel.

Ook was er een man die zij niét kende, maar waarvoor ze meteen een groot respect voelde. Deze man vraagt aan Juliana of ze wil meewerken aan een ‘plan’: een plan van dienstbaarheid, waarvan de bedoeling later duidelijk zal worden. Het voelt bekend en vertrouwd voor haar en ze stemt daarom toe. Vrijwel meteen daarna komt ze in contact met ons.

In de jaren die volgen hebben we nog sporadisch contact met Juliana. Gestaag werken wij verder om het bestaan van een ruimer Bewustzijn onder aandacht te brengen. Het grootste deel van het werk is vooral van voorbereidende aard en speelt zich voornamelijk af, onzichtbaar, op de achtergrond. Het openlijke deel vertaalt zich in o.a. de Staya Erusa-films en de website ‘Hello Aquarius’.

Voor wat betreft de ‘samenwerking’ met Juliana is ons inmiddels duidelijk geworden, dat zij zich – in samenwerking met ons en een werkgroep in het ‘Hiernamaals’ – nog duidelijker op aarde gaat manifesteren en zelfs met een boodschap gaat komen voor iedereen. Wanneer dit alles precies gaat gebeuren is ook voor ons nog niet helemáál zeker maar álles lijkt er op te wijzen dat het moment daarvoor nadert.

Meer dan hier beschreven, is er nog niet over te vermelden, maar dat het spannend wordt is wel duidelijk, wij houden u op de hoogte!

Ronald Jan Heijn

Foto Prinses Juliana bovenaan artikel:  

Tussen 2004 en 2008 worden we vanuit de ‘Werkgroep in het Hiernamaals’ regelmatig geïnspireerd om contact op te nemen met Robbert van den Broeke en te vragen of hij foto’s wil maken in ons bijzijn. Een aantal keren, in 2004 en 2006, wijst Robbert dit verzoek vriendelijk af, maar begin 2008 gaat hij dan toch akkoord. Met als resultaat o.a. deze foto van Prinses Juliana. Voor meerdere foto’s, zie foto’s Prinses Juliana. en zie ook Andere foto’s

Hieronder twee foto’s uit de lezingencyclus uit 2004:

Foto van meerdere ‘orbs’ met een grote gestalte tijdens de lezing in Theater De Liefde, Amsterdam en in Theater Casca, Heemstede, 2004

Theater De Liefde 29 april 064 bc

 
Casca foto CH met M

 

 

 

 

 

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

5 reacties

 • Ronald Jan, Dit gedicht dat ik in 2011 in verbondenheid maakte vind ik helemaal passen bij dit artikel:

  Als Hemel Aarde is en de Aarde Hemel
  wie en wat is dan de dood? in Godsnaam
  De angst voor hem is groot, want
  telkens weer ervaren wij de dood in ons leven.
  Maar persoonlijk kennen wij hem niet.
  Wij hebben magere Hein verzonnen
  het is de ergste nachtmerrie ooit.

  Wij kozen op zielsniveau voor het leven
  en deze bewuste keus
  neemt echt niemand je weer af.

  De dood weet niks, hij heeft geen ziel.

  Oude, jonge maar ook kleine kinderen
  kiezen voor een andere werkelijkheid.
  Ze zijn niet dood, maar van niveau veranderd.
  Niet zichtbaar meer voor ons, dan overheerst
  soms onbegrip en zeker het verdriet.

  Transformatie heeft dan plaatsgevonden.
  Precies als bij de vlinder en de rups.
  Hun leven gaat door maar niet meer zo
  dicht bij ons.
  Voor hen die blijven, blijft het een mysterie
  toch is een ieder op de juiste plek
  of wij ons NU op Aarde of in de Hemel “wanen’
  Alles echt alles is zoals het moet Zijn!

  De schepping is Volmaakt
  Volmaakt door zijn veranderlijkheid.
  Er zijn zij die in de zichtbare wereld werken
  en er zijn zij die vanuit de onzichtbare wereld werken.

  Die samenwerking die is Schitterend en Subliem.
  Voor mij is dat de Regenboog energie,
  de verbinding tussen hemel en de Aarde.

  Als je gelooft
  Als je weet, maar vooral
  Als je ervaart dat je daar deel
  van uitmaakt
  veranderd dat je leven.

  Je leven wordt nooit meer zoals het was.
  Geloof me “de doden” zij verlaten ons niet.

  en eigenlijk is dat “doodgewoon.”

  Hartegroet Aly

 • Ik hoorde eens dat generaties elkaar ongeveer opvolgen als volgt:

  1. De verwervers. 2. De verervers. 3. verdervers. Ik denk dat we na de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog waarschijnlijk in fase 3 zijn beland. Juist doordat we zo ons best doen alles steeds opnieuw op te bouwen.

  Koningin Juliana was nog de fase 1. Na haar is het verval begonnen. Ik denk dat het uit haar geweten is dat ze hier weer terug is. Ze kan moeilijk zeggen dat haar nakomelingen niet deugen. Maar in zekere zin is zij de Koningin, niet de Prinses, voor iedereen die boven het puur materiële, het officiële en de vorm ziet.

 • Vorig jaar mei ging ik onverwacht over…weer eens..dit keer als volwassene en bewust…
  Ja er is eeuwig leven via je bewustzijn in energie vorm..lichtvorm…waar alle levens door de eeuwen heen ingekend zijn opdat bij terugkomst in deze dimensie dit lichaam deze tijd..je niet meer in herhalingen zal vallen..je het absolute weten en begrijpen bent en zal gaan voor vrede en recht voor al dat leeft..grts

Reageren