In de media

Hoe wij ons nu als mensheid gedragen, is al honderden jaren geleden voorspeld

INTERVIEW OVER DE KOMENDE NIEUWE TIJD

21 december 2017

De onafhankelijke en integere journalist en Nederbelg Mischa Verheijden is ervan overtuigd dat we in een overgangsfase zitten naar een nieuw tijdperk. Daarom interviewde hij meerdere experts die elk op hun eigen gebied hiervan getuigen.

Zoals professor transitiekunde Jan Rotmans, economiefilosoof Rogier De Langhe en Global Brain Institute-wetenschapper Mixel Kiemen, te lezen op … www.bloovi.be/profiel/detail/mischa-verheijden

Als toepasselijke afsluiter van deze serie koos hij Ronald Jan uit. Niet alleen omdat hij het nieuwe tijdperk met naam en toenaam benoemt – het Watermantijdperk – maar ook omdat hij aannemelijk maakt dat deze periode al eeuwen geleden voorspeld is.

Voor de plaatsing van dit interview koos Mischa de symbolische datum van 21 december, de Zonnewende. Vanaf nu keren we ons weer naar het licht.

Afgelopen oktober spraken Mischa en Ronald Jan elkaar in de lounge van hotel The Post in Gent, het oude postkantoor aan de Korenmarkt (foto hieronder).

Het interview is te lezen op … www.r-evolutie.be/blog.

 

 

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

Reageren