Actueel

Eerste HB-boek is uit

PERSBERICHT,  Bloemendaal, 14 november 2016.

Ronald Jan Heijn schrijft hoopgevend boek

‘HB, een nieuwe tijd breekt aan’.

Als boodschapper van de nieuwe tijd, geeft Ronald Jan Heijn in zijn hoopgevende boek ‘HB, een nieuwe tijd breekt aan’ duiding aan bestaande crises. De wereld is op drift en de chaos rond bijvoorbeeld Trumps verkiezing, de Brexit en ook de Zwarte Pietendiscussie is goed te verklaren. We maken het faillissement mee van het oude, beperkte denken én ervaren de komst van een nieuwe energie in de wereld. In zijn boek beschrijft Ronald Jan hoe grote wereldproblemen als oorlog, honger en ziekte voor altijd opgelost kunnen worden.

Een nieuw tijdperk: van Vissen naar Watermanhb-boek-2

Het is een astronomisch feit dat we de overgang meemaken van het 2000 jaar oude Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. Het boek beschrijft hoe het Watermantijdperk onze manier van denken, ons mensbeeld en onze levensvisie drastisch zal veranderen, vanuit het besef dat alles één is. De opkomst van het volk en het ruimere denken vanuit het hart zijn hier al tekenen van. De Nieuwe Tijd zal gebaseerd zijn op waarheid en rechtvaardigheid en wordt in vele religies aangeduid als het Gouden Tijdperk. De komende tijd zullen er niet alleen wonderen gebeuren, net als 2000 jaar geleden. Er zal ook een voorbeeld naar voren treden: Ronald Jan heeft de intensieve voorbereiding van Wereldvernieuwer Harry Beckers (HB) persoonlijk meegemaakt.

Het begint

De huidige en komende gebeurtenissen hebben een zeer lange geschiedenis. In het boek neemt Ronald Jan de lezer mee terug naar Atlantis en beschrijft hij de geestelijke evolutie van de mensheid. Ronald Jan: ‘Een nieuwe toekomst voor al het leven op onze planeet ligt voor ons. Wij mensen zijn cruciaal voor deze ontwikkeling. Daarvoor is het belangrijk om te weten wat de oorzaak is van ons succes én van ons falen tot nu toe. Het boek gaat ook over de geschiedenis van onze zoektocht naar een nieuwe, ruimere manier van denken, die er nu in de kiem al is. Het is een beschrijving van een lange evolutionaire reis, die zowel wetenschappelijk als spiritueel is. We zijn véél meer dan ons lichaam: we zijn bewustzijn. We zijn onsterfelijk en hebben een goddelijke afkomst en bestemming. Onze reis is de reis van alles om ons heen, op deze planeet en daarbuiten. Want alles is met alles verbonden. Het is ook de reis van een mensenzoon die ons voorgaat en ons het nieuwe tijdperk in zal leiden. Wie had dat gedacht? Dat er ook aan het begin van dit tijdperk een Wereldverlosser komt, die uiteindelijk een podium zal creëren voor de komst van andere Meesters. Hoe confronterend – maar ook diepgaand en hoopgevend.’

Over de auteur foto-rj-boek

Ronald Jan Heijn is bekend van de Nederlandse kruideniersfamilie van Albert Heijn en was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. Zijn vader werd ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij het grootste holistische centrum van Nederland, Oibibio in Amsterdam. Na acht jaar ging Oibibio aan zijn eigen succes ten onder. Vele tegenslagen verder ontmoette Ronald Jan Harry Beckers (HB). Samen gaven ze lezingen en brachten een documentaire uit over een ruimere manier van denken, bewustzijn en het leven na de dood. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

supermaan-2016Dit verhaal is nog nooit verteld en zal het levenslicht zien tijdens de grootste en helderste supermaan van de eeuw tot nu toe, tijdens de volle maan van 14 november 2016.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u kijken op www.hbhetboek.nl en www.helloaquarius.org. Ook kunt u contact opnemen met Ronald Jan Heijn, e-mail: info@helloaquarius.org.

hb-boek

 

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

Reageren