Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 26-2-19: Het is zover

Het is zover

26 februari 2019

Na meer dan 15 jaar voorbereiding is het dan eindelijk zover. Het startschot heeft geklonken!

De tijdgeest is gereed en HB is er klaar voor; hij heeft dit net laten weten.

Om dit met jullie te kunnen delen, is natuurlijk heel fijn, maar het is slechts een markeerpunt, want nu begint het pas! :)

Vanaf nu kunnen we met z’n allen, stap voor stap aan de slag, met als aftrap onderstaande mail en statement van Harry Beckers (HB):

NB – De meesten van jullie zijn bekend met het verhaal van Harry & Hilda en hun dochter Bo uit de twee HB-boeken. (Boudi, die hieronder wordt genoemd is net als Marjo een Meester die in het laatste jaar erbij gekomen is). Voor degenen die niet bekend zijn met zijn verhaal: https://www.helloaquarius.org/achtergrond/achtergrondinformatie-harry-beckers/

 

“Maandag, 25 februari 2019, voor de Nieuwsbrief Hello Aquarius:

Hoe toepasselijk…  vanuit onze ietwat donkere stacaravan schrijf ik dit bericht. Deze niet ruime caravan is al onze 5e verblijfsplek dit jaar. In amper 2 maanden tijd. We zijn moe van het niet weten waarheen en telkens weer onze tassen te moeten pakken.

Hoewel het vaststaat dat het voorbereidende proces onlangs is afgerond, lijkt het maar moeilijk te lukken om het ‘lichtpunt’, dat er wel degelijk is, vast te houden. We weten het niet meer!

Tegen Bo heeft Marjo gezegd dat Hilda en ik weer in de oude patronen lijken te vervallen en dat dit aan het ‘rotten’ is. Ze kunnen niks meer voor ons doen zolang we niet in het nieuwe leven stappen. Maar hoe moeten we dat doen?

Na een moeizame nacht en een goed gesprek tussen Hilda en mijzelf besluiten we om Marjo & Boudi deze mail te sturen:

Van: Harry Beckers
Verzonden: maandag 25 februari 2019 10:00
Aan: Marjo
Onderwerp: Hulp gevraagd aan alle Engelen, Meesters & dierbaren…

Goede morgen Boudi & Marjo,

Hopelijk gaat alles goed bij jullie en komt Boudi weer langzaam op kracht!

Ik val maar meteen met de deur in huis;

Hilda en ik hebben nagedacht en gesproken over wat we verder met ons leven kunnen/gaan doen en alles bij elkaar genomen is er maar ‘één iets’ wat nog bij ons past en wat, volgens mij, ook de Ziel nodig heeft om verder te kunnen.

Boudi vroeg mij die donderdagavond of ik kon vertellen waarin hij zou kunnen helpen. Ik heb toen gezegd dat ik de deuren van mijn kringloopwinkel (IK BEN) zou willen openen. Dat is natuurlijk zo maar ik kan nu iets concreter zijn.

Ik/wij willen dat er vanuit de wereld/mensen gereageerd gaat worden op dingen die we gezaaid hebben. Bijvoorbeeld dat er relevante vragen/reacties gaan komen na aanleiding van de films, de boeken en al het andere werk dat reeds gezaaid is. Daar wil ik dan op kunnen reageren zodat de bundeling van energieën gaat stromen en waarna “HB, een nieuwe tijd breekt aan” echt gaat beginnen.

Dat is wat wij willen en roepen daarbij de hulp in van alle Engelen, Meesters & dierbaren…

Heel veel liefs van ons,

Harry & Hilda

De opening lijkt te zijn geboren, want al na twee minuten krijg ik respons en sms’t Marjo of ze mij mag bellen. Samen komen we tot een plan van aanpak. “Ik ga bekend maken dat IK ER BEN.”

Tegen beter weten in en door mijn ‘drempelvrees’ had ik mijzelf altijd voorgehouden dat ik als een soort van ‘wonderdoener’ op het toneel zou kunnen verschijnen en het was daarom waardoor ik maar bleef wachten en wachten en waardoor de energie als het ware in een ‘rottingsproces’ leek te verzanden.

Ik heb mijzelf nu over die drempel getild en geaccepteerd dat het alleen maar kan gebeuren vanuit de, tot op het laatst toe, moeizame ‘weg van de mens’. Ik ben er niet zenuwachtig om maar besef wel dat we even door de zure appel moeten bijten.

Laten we samen aan dit grote ongekende avontuur beginnen. HB, een nieuwe tijd is nu écht aangebroken…”

 

Tot zover HB.

Voor ons allen een bijzondere tijd. Ik zou zeggen …’hoort en zegt het voort’. Aan vrienden, op andere websites, Facebook-pagina’s, YouTube of Instagram! Laat ook anderen weten dat er iets bijzonders aan de hand is en dat HB is begonnen met naar buiten treden. Hoe meer mensen nieuwsgierig worden, des te beter. Het betreft ons allemaal en van het een komt het ander… :)

We zijn benieuwd naar jullie eventuele feedback en opmerkingen. Van harte welkom om jullie gedachten te delen op de Facebookpagina van Hello Aquarius: https://www.facebook.com/HelloAquarius/

Via de nieuwsbrief, website en Facebook laten we snel weer van ons horen.

Zonnige Aquarius-groet,

Ronald Jan Heijn

 

 

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

9 reacties

 • Duidelijk. Harry Beckers verdient een goede staanplaats voor die caravan.
  In Nederland zijn de zaken zo geregeld dat je of je hele leven vastzit of zwerver bent.
  Aan de kant van de weg kun je ook al niet meer zomaar parkeren om te overnachten.

 • Niet alleen Harry heeft het zwaar.
  Ik weet niet of het toeval is, maar de nieuwe buren zijn deze week alvast begonnen met kerstverlichting in de tuin.
  Zoals meestal met dit soort dingen ben ik het enige publiek.
  Misschien kunnen zouden de meesters hier iets aan kunnen doen.
  De kermis rukt altijd overal weer op.

 • Nu ik het zeg beginnen ze gelijk te bonzen.
  Het is net als in een gevangenis hoe mensen zich gedragen en trachten te communiceren en noodseinen door te sturen.
  Een cultuur van steeds meer noodsignalen. Ter vermaak.
  Probeer die staanplaats aan te houden.

 • Jawel.
  Nu is er precies aan de andere kant bij die buurvrouw alleen in de tuin ook voor het eerst een enorme kerstverlichting aan.
  Ik verzin dit niet.

 • En wat betekent dit? En dit is honderd procent bewezen. Dat mensen instinctief telepathisch zijn en dat zo vertalen en de strekking omdraaien in hun gekunstelde en treiterige recalcitrantie.
  Dit is de zieke mentaliteit die je overal ziet.

Reageren