Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 5-3-19: Het stroomt

Het stroomt

Beste lezer,

Zoals beloofd deze week weer een nieuwsbrief. En zoals zo vaak in ons werk – vast ook bij jou – is de ontwikkeling toch weer verrassend, ook voor HB.

Als je het verloop van deze week op je in laat werken, dan zie je dat er iets bijzonders is gebeurd. Alsof een lotusbloem vanuit de modder boven water is gekomen.

Ben je nieuwsgierig naar dit proces in zeven stappen? Lees dan de twee nieuwsbrieven van vorige week bij Nieuwsbrief, en vervolgens de vijf blogs, onder Blogs in de menubalk, te beginnen bij nr. 1.

Deze zeven stappen zijn ook achter elkaar te lezen in een PDF-document onder Artikelen, De laatste drempel in zeven stappen’.

De blog van vandaag, de vijfde van HB, staat tevens hieronder (als ook hier op de site).

Goodbye Age of Pisces, Hello Age of Aquarius! :-)

Ronald Jan

Vijfde blog HB: voor startschot is doel bereikt

Doel bereikt
HB: Toen we amper een week geleden aankondigden om met een dagelijkse blog ‘vraag & antwoord’ te komen konden we nog niet vermoeden dat het doel hierachter al na een week zou zijn bereikt. Dat do
el is dat ik in een soort van statement mijn hoedanigheid en missie zou onthullen. De kracht hiervan bouwde zich in de afgelopen week sneller op dan verwacht en bereikte gisteren haar climax waardoor het ‘rond’ is (rond kan stromen, is verbinding, is eindeloos).

Activering
Een dergelijk proces werkt tweeledig, zowel naar binnen als naar buiten. Naar binnen bekrachtigde ik het nodige in mijzelf waardoor de eerder gebundelde energie (zie bericht van 4 maart jl.) kon worden geactiveerd. Naar buiten creëerde ik, met mijn antwoorden op lezersvragen, een opening waardoor de bundeling van energie vrij de wereld in kan stromen. Het startschot zou je kunnen zeggen. Ook de officiële opening van de brug waarover de Hiërarchie van Meesters zich zichtbaar tussen de mensheid kunnen begeven. Ik loop voorop.

Tijd voor het nieuwe
Wat ik vanaf nu naar buiten ga brengen zal uitsluitend nog betrekking hebben op het Nieuwe Tijdperk. Het oude is voor mij afgesloten. Voor nu heb ik alles hierover gezegd,
alles is gedaan. Voor wie er in is geïnteresseerd – absoluut interessant! – kan in de twee HB-boeken, de films en alles wat ik communiceerde, kennis nemen van het voorwerk.

Natuurlijk leef ik ook gewoon mijn leven, maar zodra jullie mij zien en horen spreken in het openbaar, dan weet je uit ‘eerste hand’ dat het Nieuwe Tijdperk voor iedereen werkelijk is aangebroken!

Tot gauw!

HB

 

 

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

2 reacties

Reageren