Nieuwsbrief

Nieuwsbrief oktober 2019

Maandag 28 oktober 2019 & Nieuwe Maan 

HET ONTBREKENDE VIERDE DEEL 

Het is alweer een tijd geleden dat jullie van ons gehoord hebben. Naar buiten toe is het stil geweest maar op de achtergrond is van alles gebeurd. Zo was de lezing in Esbeek één van de laatste stappen in de afronding van de vijfde inwijding van HB.

Het kan ook niet anders dat er ook bij jullie veel gaande is, en nog steeds. Bij ons allemaal  zijn de veranderingen persoonlijk voelbaar, en daarom ook op het wereldtoneel. Het Zwaard des Onderscheids is hard aan het werk; bestaande scheidslijnen worden nog scherper afgebakend en iedereen wordt tot keuzes gedwongen.

Alles wijst dus op een heel spoedig en openlijk begin van de Nieuwe Tijd en HB is er klaar voor. Als tipje van de sluier van de Nieuwe Tijd, deel ik heel graag een baanbrekend artikel dat HB deze zomer van Marjo kreeg, ‘Het getal 4 en het kosmische kruis’. De schrijver is Ellen Schouten.

Laat je inspireren door de energie in dit artikel, waarin o.a. wordt verteld over een tot nog toe ontbrekend vierde deel, diep in onszelf, dat ‘naar boven’ mag komen, Gnost.

Hier het bijzondere en uitgebreide artikel: ‘Het getal 4 en het kosmische kruis’.

Veel inspiratie en graag tot de volgende keer!

Ronald Jan