Inleiding

SIGNS OF TIME

Het wordt steeds duidelijker … er is een nieuwe en hoopvolle tijd in aantocht en vele tekenen wijzen daarop.

Natuurlijk, in eerste instantie zijn het de zogenaamde ‘negatieve’ ontwikkelingen die in het oog springen en van dichtbij merkbaar zijn: het vastlopen van de economie en de politiek, de crisis die aanhoudt, e.d.

De samenleving zit gevangen in een veel te kleine werkelijkheid en wil daar uibreken, maar weet nog niet hoe. Terwijl oudgedienden graag volhouden dat onze manier van kijken en denken nog steeds voldoet.

Maar ook vele positieve zaken dienen zich aan, zoals de grote opkomst en opstanding van het volk over de hele wereld.

UFO’S

Een teken van de tijd van een heel ander kaliber is het aantal UFO-meldingen over de hele wereld.

Niet alleen in aantal zijn er veel meer dan de afgelopen jaren, maar ook nieuwsbulletins beginnen het nu mondjesmaat te melden. Terwijl dit onderwerp meestal werd doodgezwegen, waardoor mensen vaak reageerden als … ‘ja, maar als het dan zo bijzonder is, waarom horen we er dan niets over?’

Maar al jaren lang zijn er duizenden meldingen en filmpjes op internet. Elk jaar meer. Ook het Nederlandse UFO meldpunt Niburu krijgt wekelijks meldingen binnen. Net zoals internationale websites, als www.realufos.net en www.latest-ufo-sightings.net.

Toch is ook het publiek nog  verdeeld. De een vindt het onzin, terwijl de ander het de moeite waard vindt het te onderzoeken: waarom zouden we alleen zijn in het Universum?

Wat is waar? Is het hoopgevend? Zie … Ufo-meldingen

 

 

 

Reageren