Ufo-meldingen

Intro tot deze ufo-categorie

Geschreven door Ronald Jan

Ufowolken Costa Rico

(foto hieronder, Manuel Manca, Costa Rica)

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

4 reacties

  • Ik vraag me af waarom alle foto’s niet scherp kunnen zijn. Dat zou veel overtuigender zijn voor ons mensen.
    Is dat de (bewuste) invloed van de ufonauten en overleden mensen ? Is onze fototechniek nog niet zo ver ?

    • De ufo’s zijn van etherische energie, het ligt niet aan de foto. Ze kunnen zich tijdelijk verdichten en zo zichtbaar voor ons worden.
      Veel andere, logische, verklaringen zijn er niet.

  • George Adamski heeft veel geschreven over ufo’s en blijft een van de belangrijke bronnen van informatie. Hij is in 1959 ook bij koningin Juliana op bezoek geweest wat haar imago heeft geschaad. De koningin was haar tijd vooruit, maar kon niet voor haar denkbeelden uitkomen behalve na haar dood, misschien is dat de reden dat ze hier bij Ronald Jan Heijn is verschenen. Het zou kunnen. Hoewel ik de foto van de buitenaardsen onwaarschijnlijker vindt, gebaseerd op de film van ET.

  • Een interessant boek van vaderlandse bodem over ufo’s werd in 1969 gepubliceerd bij Ankh Hermes, het is vertaald in het Engels. Het werd gepubliceerd als sciencefiction. Ad Beers was op de Oosterschelde met zijn zeilboot onderweg naar de haven van Burghsluis, waar nu een enorme toeristenpulp is geconcentreerd, toen hij op een ufo onderwater stootte. Hij kreeg telepathisch contact met de buitenaardsen die een andere taal spreken die zij voor hem in het Engels configureerden en hij gebruikte als schrijversnaam Stefan Denaerde, van de aarde. Misschien lag de betekenis van de ontmoeting erin dat de planeet Iarga waar de ufo vandaan kwam bijna geheel uit water zou bestaan met enorme waterwerken. Daar in de Oosterschelde werd later de Oosterscheldedam gebouwd. Een andere, hedendaagse, auteur over ufo’s Gerard Aartsen ook ‘van de aarde’, lijkt aan te nemen dat Iarga onze planeet Mars is. De Iarganauten waarschuwden voor de gevaren van een sociale kloof. Aartsen bestudeert ufo’s vanuit de gedachte dat ze samenwerken met Maitreya en zijn groep.

Reageren