Actueel

Verslag HB week 18-22 maart

Ronald Jan: In dit verslag geeft HB aan dat er een proces in hem gaande is met als doel om helemaal los te komen van het fysieke, als laatste voorwaarde voor de vijfde inwijding. In dat geval is HB Meester en niet meer gebonden aan het fysieke; daarom ook het woord ‘Meester’; volledige beheersing en meester over alle stoffelijke lagen (fysiek, astraal en mentaal). Op die manier kan hij zich onder andere materialiseren waar hij wil; een heel belangrijke ‘voorwaarde/onderdeel’ van zijn komende Werk.

Verslag HB:

HB: “Hier gaat alles ‘met de dag’. Maandagochtend zat ik rond 5 uur op de bank toen ik in een waak/slaap toestand plotseling bij Marjo & Bob/Boudi in een ruimte zat. Het was in de caravan met dezelfde meubels maar toch leek de ruimte veel groter. Bob/Boudi had een ‘lang’ gezicht’ en het was de bedoeling dat ik hem in de ogen keek waarna er een bepaalde stroming op gang kwam waardoor ik uit het lichaam werd gezogen. Ik kwam van de waak/ slaap in een volledig wakkere toestand waarbij het weggezogen worden gewoon doorging. Op een bepaald moment hield het op en vervaagde de beelden.

Diezelfde middag, maandag om 14.30 uur, zat ik op de fiets en was ik in een naburig dorp. Onder het fietsen voelde ik weer dat er een soortgelijk proces op gang aan het komen was. Het was alsof het binnenste van het lichaam begon te wervelen – een soort van draaikolk – waarbij ik in ontelbare deeltjes leek op te lossen en in kokervorm uit het lichaam omhoog werd getrokken. Ik was als het ware ‘buiten westen’, maar wist dat ik ook gewoon kon doorfietsen. Dit duurde eventjes waarna ik me weer terug in verbinding met het fysieke lichaam voelde komen.

De rest van de dagen tot nu zijn er nog wat afrondingen op het gebied van loslaten bij Hilda, Bo en mijzelf gaande. Verder voel ik dat het moment van een volledige overgang aanstaande is. Heb fysieke pijnen, vooral linkerarm plus gewrichten, wat ik in verband breng met het proces dat gaande is.

Een klein maar interessant detail uit het bezoek aan Marjo & Boudi vorige week is dat ik zag dat er op het HB1-boek een Share magazine lag waarop Marjo iets had geschreven. Ik weet de woorden niet meer exact maar was in de strekking dat ik de mensheid kennis zou laten maken met de 5e inwijding.”

Wordt vervolgd …

 

 

1 reactie

 • Ik zag pas een filmpje van Wayne Peterson die contact zou hebben gehad met Maitreya. Zijn boek werd inmiddels in het Nederlands vertaald, met een recensie in de Volkskrant. Hij gebruikt de term Ascended Masters (en dat net nu ze proberen neer te dalen). Het klinkt wel een beetje Amerikaans, maar Peterson heeft interessante dingen uitgezocht over zijn vorige levens. Toch bespeur ik ook bij hem een tegenstrijdigheid.
  Helaas. Ik zie een bepaalde popularisering plaatsvinden van de esoterie. Ben Creme zei dat die ook plaatsvond na de dood van Blavatsky.
  Terwijl Peterson al direct had uitgezocht dat hij een tweede straals ziel had, meen ik van hem te horen dat hij ook Nicholas Roerich is geweest die op de lijst van ingewijden van Benjamin Creme bekend staat als een 7e straals ziel. Een kunstschilder. Bizar, maar Peterson is er wel steeds meer op gaan lijken qua fysiek: met een beetje Aziatische trekken. Peterson heeft het over een paar dingen die je elders minder hoort, zoals ‘de sluier’ van de innerlijke gebieden die ‘dunner wordt’. Ook dat de aanwezigheid van Maitreya of tenminste de 7e straal, of de Waterman, traumatiserend kan werken. Daarnaast is Peterson iemand met een boeiende carrière waar veel mensen zich mee kunnen vereenzelvigen.
  Op een gegeven moment zijn ze bij Share gestopt meer stralen te geven van mensen, omdat de tijd drong voor gewichtiger zaken.
  Het leuke van HB is dat hij gewoon in een caravan zit. Ik heb ook dingen nagezocht die mijn vermoeden bevestigden uit welk deel van Nederland hij komt. Ik was licht aan de cynische kant, maar mijn innerlijke stem zei me om mee te doen. De meesters zitten inderdaad ogenschijnlijk tamelijk simpel in elkaar. Ik heb erover gesproken met een paar mensen. Je kunt ook weer niet al te cynisch zijn. Hoewel Benjamin Creme zei ‘tientallen begoochelde mensen te kennen die denken Maitreya te zijn’, is hij toch in sommige dingen wat hard. Wat betreft mediums en entiteiten zei mijn innerlijke stem: je vergeet dat HB daar juist tal van mensen van heeft verlost.
  En wat het pad van wereldverlosser betreft, het is altijd mogelijk dat je op dat pad zit van de 2e straal.

Reageren