Actueel Blogs

Voor startschot is doel bereikt

Dinsdag, 5 maart 2019

Vijfde blog HB

Doel bereikt
HB: Toen we amper een week geleden aankondigden om met een dagelijkse blog ‘vraag & antwoord’ te komen konden we nog niet vermoeden dat het doel hierachter al na een week zou zijn bereikt. Dat doel is dat ik in een soort van statement mijn hoedanigheid en missie zou onthullen. De kracht hiervan bouwde zich in de afgelopen week sneller op dan verwacht en bereikte gisteren haar climax waardoor het ‘rond’ is (rond kan stromen, is verbinding, is eindeloos).

Activering
Een dergelijk proces werkt tweeledig, zowel naar binnen als naar buiten. Naar binnen bekrachtigde ik het nodige in mijzelf waardoor de eerder gebundelde energie (zie bericht van 4 maart jl.) kon worden geactiveerd. Naar buiten creëerde ik, met mijn antwoorden op lezersvragen, een opening waardoor de bundeling van energie vrij de wereld in kan stromen. Het startschot zou je kunnen zeggen. Ook de officiële opening van de brug waarover de Hiërarchie van Meesters zich zichtbaar tussen de mensheid kunnen begeven. Ik loop voorop.

Tijd voor het nieuwe
Wat ik vanaf nu naar buiten ga brengen zal uitsluitend nog betrekking hebben op het Nieuwe Tijdperk. Het oude is voor mij afgesloten. Voor nu heb ik alles hierover gezegd, alles is gedaan. Voor wie er in is geïnteresseerd – absoluut interessant! – kan in de twee HB-boeken, de films en alles wat ik communiceerde, kennis nemen van het voorwerk.

Natuurlijk leef ik ook gewoon mijn leven, maar zodra jullie mij zien en horen spreken in het openbaar, dan weet je uit ‘eerste hand’ dat het Nieuwe Tijdperk voor iedereen werkelijk is aangebroken!

Tot gauw!

HB

 

6 reacties

  • Er stond eens een zwerver aan de Rozengracht in Amsterdam steeds het verkeer te regelen.
    Als het licht op groen sprong, zwaaide hij zijn handen in de richting van het verkeer mee om door te rijden.
    Als het licht op rood sprong, stak hij zijn platte hand op als stopteken.

  • De meesters waren er allang, daarom hebben ze zich juist teruggetrokken. Omdat men hun energie niet met hun fysieke aanwezigheid kon identificeren. Bovendien heeft de doorsnee burger een stiekeme agenda op seksueel vlak waar hij geen pottenkijkers wil. Nu gaat het makkelijker omdat ze er niet direct bij zijn. Natuurlijk weten ze even veel of meer, maar dat wil niet zeggen dat ze daar het belang aan hechten dat de mensen zelf doen; ze filteren steeds het ruis eruit. Ze weten waarschijnlijk niets van je naam en adres. En ze houden zich niet bezig met de burgerlijke stand. Ze werden gediscrimineerd met hun eigen energie. En dat krijgen ze terug. De mensen hadden veel te hoge verwachtingen van hun status en kregen allerlei fantasieën wereldbekendheid te worden.

  • Wat mijzelf betreft. Toen ik op school zat presteerde ik al slecht onder druk. De lesstof wordt vaak verdeeld in irrationele compartimenten. Omdat het nu eenmaal weer zo veel tijd verder is. Daarom ziet de tijd er zo irrationeel uit.

Reageren