Blogs

Wanneer gaat het beginnen?

3 mei 2019, door HB

Wanneer gaat het beginnen?

HB: ‘That’s the question’. Zij die het zeggen weten het niet… Zij die het weten zeggen het niet… Bob, de Meester die als eerste in fysieke vorm – waarvan ik mij bewust was – op mijn pad kwam, zei eens: ‘We weten, dat alles ALTIJD op tijd komt, d.w.z. wanneer de voorwaarden er zijn gebeurt het gewoon. ZO simpel is dat.’

Mooi gezegd en het klopt natuurlijk altijd. Maar wat heb ik hieraan? Zo heb ik vaak gedacht. Wat een worsteling (met mijzelf), wat een tijd, telkens vol van persoonlijke verwachtingen die in mijn ogen nooit uitkwamen. Het is een pad dat je altijd ZELF moet lopen en waarbij je ZELF gaat ontdekken hoe iets werkt. Er wordt nooit iets ‘kant en klaar’ aangeleverd.

Wat een weg was het en hoewel alle voorwaarden er nu toch echt zijn is er nog steeds ‘iets’ wat ik moet doen om het voertuig van de 5e inwijding ‘op te starten’. ‘Ik moet beginnen’, maar waarmee?

Erkenning
Ik ben niet iemand die graag op de voorgrond staat. Heb geen behoefte aan aandacht en voel niet de drang om mijn boodschap of wat dan ook te moeten verkopen. Discussie laat ik graag aan mijn deur voorbijgaan en ook op erkenning zit ik niet te wachten. Wel wil ik mijn ervaring delen. Ik hoef daar niks voor terug. En ervaring is er! Dat is geen illusie.

Ik durf zelfs te zeggen dat ik Meester ben in herkenning van misleiding, begoocheling, illusie. Heb hier 35 jaar lang letterlijk dag in dag uit mee te maken gehad en deze gebieden uiteindelijk overwonnen. Daarnaast heb ik 8 jaar lang een praktijk gehad waarbij ik mensen met de meest ernstige vorm van psychose, schizofrenie en stemmen horen heb begeleid. Ik weet, voel, zie, hoor, ruik en herken deze sferen onmiddellijk zodra ik hiermee in aanraking kom.

Meester
Wie mijn weg wat heeft gevolgd en kennis nam van de films en boeken, kan zich wellicht een voorstelling maken van wie ik ben. Maar ik kan daaraan toevoegen dat het slechts een fractie is van nog veel meer. Ik heb alles in Mij wat iemand in zich heeft die op de drempel van de 5e inwijding staat. Sta in open contact met de Meester in mijzelf en heb toegang tot de Geestelijke Hiërarchie. En toch, omdat het proces er naartoe telkens en steeds maar een stapje verder is, blijft alles ‘zo gewoon’.

Bijeenkomst
Het is niet mijn favoriete bezigheid en het zweet zal me waarschijnlijk gaan uitbreken, maar Ik ‘moet’ iets doen om de zaak in beweging te krijgen. Ik ben daarom bereid om op uitnodiging tijdens een ongedwongen open bijeenkomst, voor iedereen toegankelijk, antwoord te geven op alle vragen die er zijn. Het is een open boek. Er is niks te verbergen. Misschien iets voor de stichting Share om zo’n bijeenkomst te organiseren?

De stichting Share International heeft al jarenlang de komst van het nieuwe tijdperk voorbereid en is georganiseerd in vele landen. Ik claim op geen enkele wijze iets of iemand te zijn m.b.t. de inhoud van hun boodschap en kan alleen maar spreken vanuit mijzelf en mijn eigen ervaring. Ieder heeft zijn eigen taak maar het is nooit verkeerd om te delen in nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Laten we samen het nieuwe tijdperk gaan inluiden. Alles ligt klaar!

HB