Blogs

Wonderen bij overgang

Geschreven door Ronald Jan

De overgang tussen twee tijdperken gaat gepaard – het nieuwe tijdperk wordt ingeleid – met wonderlijke verschijnselen. De laatste keer was dus 2000 jaar geleden bij het ingaan van het Vissentijdperk. Nu bij de overgang naar het Watermantijdperk gaat het ook weer gebeuren. Eerst nog voorzichtig (begin 2016, zie berichten hieronder), later niet mis te verstaan (eind 2016?).

Zo waren er in januari en februari twee verschillende verschijnselen te bespeuren: waren deze verschijnselen de eerste voorzichtige tekenen om ons bewust te maken van de komst van een nieuw tijdperk?

Begin januari 2016 was er in bepaalde delen van de wereld een vreemd geluid te horen, bijvoorbeeld hier in Pijnacker. En op 2 februari 2016 waren er prachtige parelmoerwolken en luchten te zien, zie hieronder in Telegraaf-artikel.

Wonderen, paars licht

 

Over de auteur

Ronald Jan

Ronald Jan Heijn is van jongs af aan bezig geweest met een ruimere manier van denken. Zijn leven ging door de moerasgebieden van de grote thema’s van deze maatschappij. Zijn hindernissen, dalen en tegenstrevers waren daarbij zijn beste leermeesters. Door zijn ervaringen in de samenleving aan de ene kant en als ‘student van de ruimere werkelijkheid’ aan de andere kant probeerde hij altijd bruggen te slaan. Ook de door hem gevolgde studies (jaren tachtig) van bedrijfskunde en later culturele antropologie hadden die onderliggende wens. Tevens deed hij vele spirituele cursussen en werkte hij bij een organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in cultuurveranderingen. Ronald Jan komt uit de nationaal bekende kruideniersfamilie van Albert Heijn en hij was ooit tophockeyer in het Nederlands Elftal. In 1987 werd zijn vader ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. Om bij te dragen aan een betere wereld startte hij begin jaren negentig het holistische centrum Oibibio in Amsterdam. Na 8 jaar – Oibibio ging aan zijn eigen succes ten onder - en vele tegenslagen verder kwam hij in 2001 Harry Beckers tegen. Samen begonnen ze met lezingen - en maakten later twee documentaires - over een ruimere manier van denken. Zonder het te weten, werd Ronald Jan in die periode opgeleid tot een boodschapper van de Nieuwe Tijd. Bovenal mocht hij getuige zijn van het zware voorbereidingspad van de Wereldvernieuwer HB en uiteindelijk meewerken aan zijn naar voren treden.

Reageren